Aanvraag indienen

De beschikbare data en tijdstippen zijn niet up to date en zijn slechts een indicatie. Het is helaas niet mogelijk om voor vandaag of morgen te boeken.

Jullie groep mag uit maximaal 6 personen bestaan.Zijn jullie met meer dan 6 personen en maximaal 12 personen dan kunnen jullie 2 tijdslots na elkaar boeken, in dit geval zullen jullie samen de speurtocht doen en eenmaal op locatie in 2 groepen na elkaar de Escaperoom. De prijs hiervoor zal 2x de prijs van de Escaperoom zijn.

De beleving is voor ons de hoogste prioriteit, wij adviseren 4 deelnemers, meer dan 4 personen is druk in The Bar waardoor niet iedereen alles evengoed zal meekrijgen, maar je mag tot maximaal 6 personen deelnemen.Zijn jullie met meer dan 6 personen en maximaal 12 personen dan kunnen jullie 2 tijdslots na elkaar boeken, in dit geval zullen jullie samen de speurtocht doen en eenmaal op locatie in 2 groepen na elkaar de Escaperoom. De prijs hiervoor zal 2x de prijs van de Escaperoom zijn.

De speurtocht en Escaperoom zijn in het Engels! Het spel duurt alles bij elkaar maximaal 2,5 uur bij maximaal 6 personen.

De prijzen zijn als volgt:

2-6 personen € 125,00 (1 groep)
6-12 personen € 250,00 (2 groepen)
Graag per groep van maximaal 6 personen boeken

Let Op: Soms belanden onze mails in een spambox, blijf deze dan ook in de gaten houden om geen reactie of hint te missen